dionea

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nechcem ťa! alebo ako chutí zakázané ovocie...

                                                                   
    Viete, čo mám najradšej? Keď idú veci ľahko, kĺžu sa ako mokrá prdelka na ľade dolu briežkom (bože, no to zase bolo prirovnanie, ale vykĺzlo mi, prepáčte, len si nič nepredstavujte, teraz vážne ;) ). A tak sa zrodili aj tieto myšlienky o vzťahu medzi mužom a ženou, sadla som si na zadok a hajdee dolu briežkom heh. Písala som o signáloch, ktoré na nás (ne)platia bez toho, aby sme chceli a práve preto, že sme ženami a mužmi (od prirodzenia, ako by niekto povedal). Ale je tu pár zádrheľov, nejasností a komplikácií, ktoré by aj tú prdelku roztrhali ehm na franforce, najmä ak sa na tie signály pozeráte inak.    
    Pri skúmaní podstaty signálov, ktorým je podľa mňa nahé ženské telo a všetko, čo s ním súvisí, som nemala priamo na mysli milovanie (alebo ak chcete sex), skôr to, čo tomu predchádza, to, čo v nás vyvoláva túžbu po milovaní (aj keď napríklad vieme, že nebude naplnená), pretože každý zdravý človek cíti túžbu po opačnom (iné orientácie aj rovnakom) pohlaví  či už (ne)chce a či ju (ne)naplní (veď nás priťahujú aj ženy na ulici, alebo chlapi v práci, ta ne? a nemusíme sa hneď s každým "pototo"). Prečo nahé ženské telo? Stačí nevinná (ne)priama zmienka pred mužom a väčšina z nich nahlas či potichu zareaguje túžbou po žene alebo naopak, mužom sprostredkovaná (ne)priama zmienka o ženskom tele adresovaná žene, ktorú to tiež väčšinou pošteklí (je snáď zrejmé, že by to mala byť zmienka o jej tele). 
     Nehovorila som v predchádzajúcich článkoch ani o láske, je zvláštne, že to muži pochopili hneď, ale ženy si spomínané signály, zvádzanie, slová hneď spájali s hlbšími citmi. Všimli ste si to?
    Jedna z vás (Ellie) naznačila, že ju šteklí aj to,
keď ju muž odmieta (ak som to správne pochopila). Myslím, že  nás to  dráždi oboch, muža aj ženu. Neistota z výsledku zvádzania (vysielania signálov), tajomstvo, zákaz, akoby odveká túžba prekračovať hranice a  prekonávať neslobodu, alebo skôr prejavovať svoju slobodu. Túžba mať to, čo nesmieme, vie byť určite veľmi dráždivá. Možno je to jedným zo signálov, ktoré udržiavajú nevercov v ohni vášne. Možno ide o zvedavosť z nepoznaného, túžbu skúmať skryté, odhaliť tajomstvo, ktoré môže byť založené len na chuti JEJ pier, alebo nežnosti JEHO (dotyku). Môže ísť pravdaže aj hlbšie, ako Ellie podotkla, len neviem, či pri prvom náhodnom stretnutí (omrku). Pri odhaľovaní týchto signálov sa totiž snažím určiť tie, ktoré sú výrazom muža a ženy bez hlbších citov, ako výraz našej prapodstaty.
    Lenže, každá žena či muž majú aj svoju minulosť. Občas mám pocit, že sme s ňou natoľko spätí, že je snáď lepšie najskôr poznať celý predchádzajúci život človeka a až potom k nemu vysielať nejaké signály a impulzy, ktoré by v ňom mali vyvolať túžbu. Sama neznášam niektoré slová, ktoré sa týkajú intímneho života muža a ženy. Nech by som bola akokoľvek rozvášnená, stačilo by jedno z nich a bolo by po žiadostivosti.  Zneužitie, znásilnenie, nevera či  fyzické vydieranie partnerom často úplne naruby obrátia to, čo by malo byť prirodzené.
    Keď tak premýšľam nad mužmi, fascinujú ma na nich mnohé veci. Ale znovu tak trochu sprostredkovane. Zamysleli ste sa ženy niekedy nad tým,
prečo majú naše telá tak radi? Ja tomu doteraz nerozumiem. Poznám mužov, ktorí prejavujú obrovskú úctu k ženskému telu. Koľko žien (koľké z nás) pociťuje to isté k ich telu? Je zrejmé, že s tým svojim telom (znovu vďaka túžbe k žene) dokážu zázračné veci :P, obdivujem ich línie, pevnosť, tvrdosť svalov, silu, ktorá sa pri dotyku mení na nežnosť, ale môj obdiv nedosahuje také výšky ako ich obdiv k ženskému telu, aj tomu môjmu. Ako Bertranda pod článkom napísala: "dokážu nájsť aj na nie nádhernom stvorení krásu...". V tomto ste naozaj lepší.
    Možno som skutočne naivná, no nie preto, že by som nepoznala zlé (slabé stránky) mužov. Aj ja mám svoju minulosť a napriek tomu alebo možno vďaka tomu si so sebou nesiem práve takéto pocity a myšlienky.

......prajem pekný deň všetkým mužom túžiacim po ženách a diskusii otvoreným ženám


vaša diuška :-
*


predchádzajúce články  


O slobode vo vzťahu mužov a žien | stály odkaz

Komentáre

  1. pekný večer a pekný deň :-)
    publikované: 20.02.2008 10:13:01 | autor: Sagi :-) (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ej tebe Sagi :) ten najkrajší ;)
    idem sa okupkať :)))
    publikované: 20.02.2008 10:14:54 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Diuš :-))
    Pekné kúpanie... ja utekám pracovať, ale napíšem Ti dnes viac :-))
    publikované: 20.02.2008 10:45:45 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. tak s chuťou do toho rusalka :)
    teším sa na tvoje písmenká, pekný deň aj tebe :)
    publikované: 20.02.2008 11:01:16 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Tak toto si písmenko za písmenkom vyluštím, keď prídem
    večer z potuliek domov.

    Toto je len kuk cez obed.

    Pá, Diuška...
    publikované: 20.02.2008 11:08:54 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ahoj Zuzanka :)
    nech ťa na potulkách strážia víli a lesní škriatkovia ;)
    publikované: 20.02.2008 11:12:11 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  7. * víly
    publikované: 20.02.2008 11:12:46 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  8. aj ja obdivujem ženské telo!
    publikované: 20.02.2008 11:18:46 | autor: gumená_kačička (e-mail, web, autorizovaný)
  9. kačička :)
    o tom som ani na chvíľu nepochybovala ;)
    publikované: 20.02.2008 11:24:03 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  10. ženské telá mi pripomínajú
    pekne tvarovaný pollitrák..hmm a samozrejme plný,nuž ma interesuje i obsah..som dobrý,ne ? :)
    publikované: 20.02.2008 12:35:55 | autor: pod altankom (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. odpoved je jasna...a nie je to ORANGE..
    muži idu cez fyzično..
    ženy cez pocity..

    viac..

    ale je jasné,že ani tu sa nedá zovšeobecnovať..
    publikované: 20.02.2008 12:41:40 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  12. :)) a do dna teiduško!
    na zdravie ;)
    publikované: 20.02.2008 12:42:24 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  13. mám pocit,
    že každý hľadá, to čo mu vyhovuje najviac, ale odlišnosti nachádzame všade. Muži sa veľmi radi zadívajú a snívajú o dokonalom ženskom tele, ospevujú, básnia...veľakrát ich skutočná vášeň skonči pri moletných, plných tvaroch, kde je "začo " chytit... pri dobrých zdatných domácich kuchárkach, lebo "láska ide cez žalúdok".. a ženy...sú spokojné i nespokojné. Tiež majú svoje predstavy, sny a realita...sú šťastné, ak ich má rád ten ich vlastný, také aké sú...nemusí im denne spievať ódy a recitovať a šepkať do uška... Láska o básniach, o zmysloch, slovách je na začiatku...pri "lapaní".. potom nastane asi skutočnosť, mať sa o koho oprieť...telesne i duševne. s Láskou, nehou, alebo pochopením. Zvykneme si...
    Ale mohli by nám šepkať do uška častejšie ako my denne umývame riady, nie ženy??? nezabilo by ich, keby večer , alebo ráno povedali...napr."si šťavnatá a chcem sa do Teba zahryznúť":))))...to by sa potom ten riad umýval ľahšie:)))
    publikované: 20.02.2008 13:02:13 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  14. vikina :) ďakujem za komentár, veľmi trefné ;)
    schválne som k článku nedala nejakú sexicu, pretože si tiež myslím, že je to o niečom inom...hm, len si myslím, že tá prirodzená túžba po žene, mužoch nezaniká vekom (možno až dosť pokročilým, ale aj 80tnici vraj túžia xi)...preto by ťa potešili tie slovká, poznámky a dala si sem skvelý tip na to, kedy a ako to robiť :) verím, že si to prečíta aj pár mužíčkov :)) občas by sme sa aj v spokojnom vzťahu mali vrátiť k tým signálom ;)
    publikované: 20.02.2008 15:49:46 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  15. diuška
    túžba má veľmi silné a pevné korene, len ich nemožno hlúpym správaním a neuctou (aj k veku)..preliať a nechať zhniť...:))Možnože sa to nebude pozdávať niekomu (ženám, či mužom)..ale v mojom okolí sa pomenili partneri za mladšie, "pevnejšie" atrakívnejšie..."ukecanejšie"... a nakoniec sa všetci vrátili do starých koľají... do tichého pokojného domova k svojim "prerasteným" polovičkám, ktoré síce repcú a hundrú, ale vedia s láskou objať a odpustiť všetky naše ľudské chyby. Aj mlčanlivosť a stereotyp... bez poznania všetkého...by sme ostali nevzdelaní:)))))
    publikované: 20.02.2008 16:43:43 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  16. :) vikinka
    ešte šťastie, že sa tá túžba nestráca pribúdajúcimi kilečkami a mlčanlivosťou ;)

    čo myslíš, prečo sa tí partneri pomenili? vari im niečo tie ich polovičky nemohli dať? myslíš, že to bolo práve v tej atraktívnosti, veku, zhovorčivosti?
    publikované: 20.02.2008 16:56:28 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Diuška, vážne som premášľala o signáloch,
    ktoré rozvášňujú mňa :-)
    Ktoré ma asi najviac rozochvievajú... asi sú to slová...
    Myslím, že hlupák s postavou Adonisa by nemal ani maličkú šancu, ak by mnou pri zavrení očí neprenikali jeho slová. Ak by sa nedotýkali mojej duše, mojich citlivých receptorov kdesi v mozgu...
    A nemuseli by to byť možno vôbec telá o mojej telesnosti...
    publikované: 20.02.2008 17:00:27 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  18. veľa
    skúseností so zmenou nemám..pravdupovediac žiadnu (som spokojná)... ale bolo to asi chtíč, mať niečo, čo nemám.. nejaká falošná dokonalosť...ale nakoniec prídeme všetci nato, v čom je podstata... aj tých slov (obyčajne neobyčajných)... aj signálov (vyslaných, či daných)... V jednoduchost je krása... a my ženy aj muži sme jednoducho krásne tvory. len si treba veriť, viac pozerať a najvzájom sa viac počúvať:))) tam nikde v pohľade, v dotyku je nevypovedané "chcem Ťa"...
    publikované: 20.02.2008 17:05:55 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  19. hmmm a o čom potom rusalka?
    možno slová, ktoré vzdávajú úctu k žene? k tebe? tvojmu intelektu? čomu? a teším sa, že si premýšľala :)

    tiež premýšľam nad tými slovami...v prvom rade išlo o slová, ktoré by s nami robili to isté, čo s mužmi, keď im povieme, že sa ideme kúpať, alebo sme samé doma...
    publikované: 20.02.2008 17:07:46 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  20. Čo potom?
    Nuž, potom si len vychutnať ten príjemný pocit... :-))
    publikované: 20.02.2008 17:12:24 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  21. presne viki, myslím, že o to nevypovedané "chcem ťa!"
    išlo aj pri tých, čo zamieňali...asi im tie signály, túžba po nich samotných, reakcie na ich túžbu, chýbali ;)

    možno sa chceli cítiť rovnako žiaduci ako kedysi...cítiť spätnú väzbu a nepočúvať, či im haraší, keď sa chcú milovať práve teraz...pri mladších, pevnejších to asi funguje oveľa bezprostrednejšie...najmä, ak tí starší ovládajú signály a vedia, ako na to...ešte nad tým budem premýšľať ;)
    publikované: 20.02.2008 17:12:56 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  22. joj nie rusalka, pýtala som sa, o čom
    potom majú byť tie slová, ak nie o telesnosti? :)
    publikované: 20.02.2008 17:14:35 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  23. Diuška
    a o čom chceš premýšľať? ..veď všetko, čo potrebujeme je v našich "rukách"... a všetko, čo dáme sa nám vráti.. raz určite:))) tak príjemný zbytok dňa:)
    publikované: 20.02.2008 17:18:02 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  24. Diuška, to tu ani asi nemôžem takto verejne :-)))
    Lebo by si ešte niekto povedal, aké to môže byť u mňa ľahké :-)))
    Pamätám si napríklad na jedného profesora francúzskej literatúry. Bola som tehotná, mala som veľké bruško a keď spustil o francúzskej literatúre bola som "hotová"...
    publikované: 20.02.2008 17:20:16 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  25. o tom vikinka :)
    čo hľadajú starší muži v spoločnosti mladých žubrienok ;)

    aj tebe príjemný zbytok večera a nech ti hviezdy svietia na cestu :)
    publikované: 20.02.2008 17:21:01 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  26. :))) rusalka, veď ja viem,
    že chcem od vás nemožné, prezradiť grify, ktoré na vás platia :P joj, ale veď nemusíš konkrétne, aby to muži nemali také ľahké :D

    ja len približne, čoho sa to týka, ale už si povedala ;) keby mi muž rozprával o francúzskej literatúre a po francúzsky ach, tiež by už len melódia toho jazyka dostala (a jeho hlas) :)) niekedy asi nie je dôležitý obsah, ale aj to, ako sú nám niektoré veci podávané ;)
    publikované: 20.02.2008 17:24:36 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  27. Dia..moc premýšlaš..tak dávaj pozor,aby ti niečo popri tom premýšlani neuniklo..
    je to dost velké riziko..)))
    publikované: 20.02.2008 17:24:39 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  28. a čo mojka?
    premýšľanie je u mňa ako dýchanie...nemôžem prestať, kým žijem ;) zase až tak veľa nepremýšľam, som lenivá...len som to nechcela uzatvoriť...skôr nechať otvorené :)
    publikované: 20.02.2008 17:26:53 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  29. nooooo..ved nejaký dôležitý signál..)))
    jasne..premýšlat sa oplati..ale určite nie nad tým,prečo chlapi pôsobia ako pôsobia..

    skôr nad tým,ako sa im nezveriť totálne do ruk k zneužitiu..)))
    publikované: 20.02.2008 17:31:43 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  30. MissEllie :-)
    veď niekedy je to veľmi príjemné... to zverenie sa im do rúk :-))
    publikované: 20.02.2008 17:35:23 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  31. premýšľam Ellie,
    či myslíš na niečo konkrétne ;)
    publikované: 20.02.2008 17:39:07 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  32. Zakázané ovocie prestane byť zalázaným, len čo je na dosah.
    Čo z toho vyplýva, duevčatá? Treba nám odísť do rajskej záhrady, tam sú už iba anjeli a oni nepoznajú žiadne zakázané ovocie!

    :-)))
    publikované: 20.02.2008 17:43:25 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. :) na mňa to zakázané ovocie
    až tak Zuzanka neplatí, ja som v raji už teraz ;)
    publikované: 20.02.2008 17:45:47 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  34. Rozprávkarka... a čo je pre Teba zakázaným ovocím? :-))
    publikované: 20.02.2008 17:47:22 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  35. mmmm, oprava
    ja asi v raji nie som, tam je to zakázané ovocie...ale tam, kde som ja, žiadne nie je ;)) vlastne aj ty Zuzanka hovoríš o raji, kde je všetko dovolené :)
    publikované: 20.02.2008 17:50:35 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  36. ..))))..premýšlajte ...premýšlajte..))))
    to sa vzdy oplatilo..))))

    ale nie dia..pokojna bud..na nič konkretne som nenaražala..)))

    ja len,že ich vidim trošku inač,ako ty..ale..hadam to tresnem dnes ešte do blogu..si ma celkom slušne vyhecovala..()))))
    publikované: 20.02.2008 17:57:04 | autor: MissEllie (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. supiš ;)
    už sa mi nechce premýšľať :P
    publikované: 20.02.2008 17:59:46 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  38. Rusalka, ja som už mala v živote viac krát ponuku siahnuť na
    zakázané ovocie, pár krát som to urobila, a skončilo to zle. Tak som sa naučila capnúť si zavčasu po prstoch. Zakázané ovocie je pre mňa to (hocičo), čím by som spôsobila bolesť iným.
    publikované: 20.02.2008 17:59:58 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Ellie :-)) aj mňa vyhecovala... ale dám to sem až zajtra
    teraz píšem čosi celkom iné :-)
    publikované: 20.02.2008 18:00:43 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  40. Už som to hodila, ale koment mi neprešiel, tak možno ešte raz.
    V živote som už mala na dosah párkrát zakázané ovocie a keď som po ňom siahla, dopadlo to zle. Takže som sa naučila capať si po prstoch. A zakázané je pre mňa všetko, čím by som mohla spôsobiť bolesť iným.
    publikované: 20.02.2008 18:02:11 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Rozprávkarka? Aj slovo?
    publikované: 20.02.2008 18:04:08 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  42. Niektoré slová určite áno, napríklad vulgarizmy. Ale vo všeobecsti
    nie.

    :-)))
    Ja slová milujem, sú to moji najlepší priatelia, učím sa, kedy nimi pohladiť, kedy nimi podoprieť, kedy ich nechať mlčať. Majú svoje vlastné vnútorné kúzlo.
    publikované: 20.02.2008 18:07:38 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. Rusalka..tys moc akčná..nieže predbehneš v top 5tke aj blogzin..))))
    ti to neodpustia..))))))))))

    ja z takej akčnosti chytila ponorku..a tak som sa teraz zamyslela,či sa radšej nepovenujem viac mirečkovi..))))))
    publikované: 20.02.2008 18:18:16 | autor: MissEllie (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. To som rada rozprávkarka :-))
    publikované: 20.02.2008 18:20:08 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  45. pre mna mali vzdy zvlastne caro chlapci s gitarou...
    este i dnes, ked vidim chalana sediet niekde s gitarou, tak sa tmolim okolo a potichu pospevujem s nim...
    No a potom...vysoky, stihly chalan v rifliach, tricku , s usmevom a sibalskymi ohnickami v ociach...este i teraz, ked cestujem rychlikom, casto debatujem so studentami a je stale o com...
    vedia ma ocarit mudri muzi, na pohlad skromni, no ked otvoria usta, tak...casto su vtipni a cas s nimi neuveritelne leti...
    v telefone to byva hlas, muzske hlasy a ich zaujimave sfarbenie, obzvlast jeden hlas mozem pocuvat hodiny...
    publikované: 20.02.2008 18:20:10 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. tak
    ja len odpoviem.. a už som fuč:)...čo hľadajú...svoju mladosť... dôkaz, že nestárnu, lebo (pardon muži) bojíte sa staroby:)) nebojte, mi máme rady Vaše vrásky, previslé brušká a sivé fúziky...
    publikované: 20.02.2008 18:20:33 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  47. Až taká akčná nie som :-) Ellie
    to len boli včera ľudia zvedaví, čože ma to už dva dni bolí :-))))
    publikované: 20.02.2008 18:21:40 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  48. Hanka, pripomenuula si mi jeden zážitok
    raz som objednávala autobus... už ani poriadne neviem prečo a kam... každopádne dotyčný dispečer mal taký nádherný hlas, že som šla všetko vybavovať osobne... A bol to taký obyčkový dispečer... obyčkový človiečik... ale musela som mu povedať, ako ma očaroval jeho hlas :-))))
    publikované: 20.02.2008 18:27:05 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  49. hanka a vikinka :))
    hanuška, noooo, to, čo opisuješ ty, si všimla aj memetika, skôr u teba ide o to, AKO ti vylúdiť úsmevček na tvári...vraj je umenie jednou z vecí, ktorými muži od istého času vábia ženičky a tiež nezávislosť, slobodomyseľnosť a múdrosť ;) cez rôzne prejavy :)) cez hlas, oblečenie, hru na gitare ;) úspech majú muži urastení alebo takí, ktorí vedia zaujať ženu a najlepšie rozosmiať :))

    vikina :) a čo je súčasťou mladosti? jasan, že aj staršieho veku, len asi pomenej...tuším sú jej súčasťou aj tie signály, ktoré potvrdzujú životnú silu človeka...a tiež si myslím, že by sa chlapi nemali báť...im tuším vyšší vek len prospieva :))
    publikované: 20.02.2008 18:27:06 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  50. No je to tak, ako vraví Diuška, ak máme svoj vlastný raj,
    tak tam zakázaného ovocia niet, tam to neplatí.
    Ešte šťastie, že ja mám svoju chalúpku. Aj tu síce občas dáke pokušenie zaklope na dvere, ale tie dvere sú múdre, vedia, kto stojí za nimi a či otvoriť, alebo nie!
    :-)))
    A pred zakázaným ovocím sú zamknuté na deväťdesiat deväť zámkov.
    publikované: 20.02.2008 18:32:10 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. veru, Diuska, ked sa zena citi pri muzovi fajn,
    ked nie je medzi nimi stena, ked vedu zaujimavy dialog, prepletany smiechom, je to prvy krok...
    Rusalka, mne to doteraz vychadzalo, ze zaujimavy hlas patril k zaujimavemu cloveku aj "nazivo":)
    spomenula som si aj ja na dispecera, ked som vybavovala bus do Viedne a Prahy, mal nadherny hlas, aj jemu sa moj zdal sympaticky, casto sme si volali len tak a potom doslo k privatizacii SADky...ktovie, co s nim...ale nesla som ho obzerat...:)
    publikované: 20.02.2008 18:36:56 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. Ženská prevaha, ale pokúsim sa pridať...
    Budem sa opakovať, niekde v komentároch som už túto vetu použil, ale tu sa mi javí spomenúť ju ako trefné a patriace k peknému článku.

    "Dotýkame sa nebies, ak siahame na ľudské telo", neviem, odkiaľ ju mám, ak poznáte autora, tak sem s ním, ale mne sa to veľmi páči. Myslím si, že platí to pre obidve strany, tak ako pre mužov, tak aj pre ženy.

    Samotná telesná blízkosť dvoch ľudí ešte nezaručuje automaticky šťastie. To môže prísť len vtedy, ak je plodom lásky, úprimnej, zrelej a vzájomnej. Vtedy tie dotyky naberajú inú dimenziu, sú vždy prejavom lásky a vzťahu k dotyčnej osobe. Od uchopenia za ruku, pohladenie, objatie, cez tie najbežnejšie dotyky vypovedajú obidvaja o sebe a dávajú druhému na známosť silu svojho vzťahu.

    Dotýkať sa nebies bez úprimnej lásky a týchto "bežných" dotykov je asi nemožné.



    publikované: 20.02.2008 19:07:32 | autor: maco (e-mail, web, autorizovaný)
  53. ďakujem macko za komentár :)
    je to pekný citát...dotyky lásky, dotyky nebies :)
    publikované: 20.02.2008 19:19:57 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  54. Macko, tak Ty si teraz napísal naozaj niečo veľmi múdre, a som
    veľmi rada, že to vyšlo z pera muža. Je asi dosť vzácne nájsť v ješitnej mužskej populácii niekoho, kto rozmýšľa ako ty.
    publikované: 20.02.2008 19:24:31 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Veru Diuska
    krasny a hodnotny clanok si nam tu podala,oplati sa pockat na tvoje myslienky polozene na pomyselny papier a potom si vychutnavat to prijemne a rozumne hornotenie roznych ludskych nazorov a problemov. Veru pre mna nie je nic krajsie ako zenske telo,nik nevie preco ani ja ale je to tak milujem vase schranky telesne a ked su aj s nadhernou dusou ako u teba spojene ...ach jo len ziarlit mi na vasich priatelov treba ;-)
    Pekny vecer zelam
    publikované: 20.02.2008 21:15:27 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  56. joooj Ivanko :) ďakujem
    ty mi vieš tú moju dušičku vždy tak pekne pohladiť, aj keď si to nezaslúži ;)

    aj tebe peknučký večer :*
    publikované: 20.02.2008 21:26:47 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  57. hanke
    myslim, ze si vypichla veci , ktore registrujem ..
    cez hlas, sibalskost, skromnu chitrastost ale nevtieravu zvlastnu vyraznost .. gitarka, zmysel pre hudbu (ja jej vobec nerozumiem) ..
    hej mno ..
    publikované: 20.02.2008 22:46:35 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  58. Preco mam pocit
    Preco mam pocit ze vecsina si mysli ze muzi chcu len to jedno
    publikované: 24.02.2008 10:08:19 | autor: ??? (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. ... možno preto, že väčšina si to naozaj myslí :)
    a väčšina si to naozaj myslí preto, že je to pravde podobné :).
    btw aj ženy (asi) chcú (len) to jedno, no v porovnaní s mužmi to viac (a lepšie) maskujú ;).
    publikované: 24.02.2008 10:39:15 | autor: wyslúžilec (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. no, chceme :)
    len to jedno...Muža
    publikované: 25.02.2008 16:58:17 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  61. to aj ja obdivujem
    ako maju radi zenske telo, ako ho dokazu vnimat...... :)
    publikované: 25.03.2008 13:35:56 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014