dionea

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jarný dážď

čo sa môže (ne)stať, keď premočená žena mrzne na zastávke....


Zmeškala autobus. Vonku neprestávalo pršať a aj keď bolo celkom teplo, triasla sa od zimy. Stála na zastávke a nikde nebolo ani nohy, ďalší mal prísť až o hodinu a jej nezostávalo nič iné, len tam stáť a čakať. Čo by aj robila na okraji mesta, kde nič v najbližšom okolí nie je a k tomu ten hustý dážď? Šaty aj vlasy mala úplne premočené, dážď jej ich zvlnil a zaťažil až pod lopatky a jarné šaty sa jej lepili na celé telo, na prsia i stehná, presvitali a odhaľovali jej ženskú krásu. Keby tam nebola sama, aj by sa červenala, pretože jej chladný vzduch odhaľoval aj smelo sa týčiace bradavky. Nepomáhal jej ani svetrík, ktorým sa ich snažila zakryť. Začala si predstavovať praskajúci oheň v krbe, nádhernú pláž s horúcim bielym pieskom, horúci čaj s rumom, len aby jej bolo teplejšie. Už ani fúkanie na skrehnuté ruky jej nepomáhalo. Počula len dážď neúnavne klopkajúci na strechu zastávky, v duchu si nadávala, že mala radšej vysadnúť v meste, pretože, kým prešla na druhú stranu ulice (autá ju nechceli pustiť, každý sa predsa ponáhľal domov), zmokla do nitky. Zrazu počula buchot dvier od auta a zazrela muža, ktorý z nich náhlivo vystúpil a ponáhľal sa pod striešku. Och bože, nemá kam ujsť, líca jej zalial rumenec.

Stáli tam dvaja. On sa na ňu iba úchytkom pozrel, kývol hlavou a postavil sa neďaleko nej. Cítila jeho pohľad, ktorý sa spúšťal po jej skrčenej, trasúcej sa postave, ale nech robila a myslela na čokoľvek, nedokázala svojmu telu rozkázať. „Užžžž abbbby priririšiel teeeen auuuutobuuuus, zzzzziiiiimmma.“, pomyslela si. Jediné, čo jej jeho pohľad rozpálil, boli líca, ani sa naň nepozrela. Zrazu k nej pristúpil a nesmelo sa opýtal: „Dobrý večer slečna. Nemyslite si, že Vás chcem obťažovať.“ až po týchto slovách sa nedôverčivo naň pozrela a on pokračoval: „Nemám kabát, ktorý by som Vám požičal, ale ak chcete, rád Vás objímem, ja nie som mokrý, teda nezmokol som.“ dodal s jemným úsmevom. Až vtedy si všimla, aký je príťažlivý. Bol dosť vysoký a zdvorilý, no napriek tomu ho odmietla: „Nnnie ďďďakujem, o chchchvíľku jjje ttttuu aauuutttobuuusss.“ Lenže tá chvíľka mala trvať ešte takmer celú hodinu oooch, pomyslela si.

Uvedomila si, že jej svetrík asi drží veľa vody, zobliekla si ho a začala statočne žmýkať, no v tom sa zháčila, veď jej bolo vidieť jej kvietkovanú podprsenku presvitajúcu cez jemnú látku šiat a ich pohľady sa stretli. Obaja sa začali smiať a ona sa osmelila: „Assi bude lepšie, ak prrrijmem Vaše pozzzvanie, prrrretože takto sa udrrrrrkocem k ssssmrti.“, povedala s úsmevom. On ju objal a veru bolo to to najkrajšie objatie, aké v poslednej dobe zažila. Horúce, silné a vrúcne, hladil jej chrbát a šúchal, až kým sa neprestala triasť. Ona sa v ňom vďačne schúlila a cítila ako sa jej bradavky ďalej pnú a rozlieva sa v nej príval tepla nekončiaci len chrbátikom. Aj ona ho začala hladiť po chrbte a krížoch, vôbec sa nepriečil, asi mu to bolo rovnako príjemné, pretože cítila a počula ako sa usmieva. Na strechu stále pršalo a sem tam sa okolo nich mihlo auto. Bola už tma.

Jeho ruky ju začali hladiť po mokrých vlasoch a tvári, zrazu sa brušká prstov prechádzali po jej perách a drkotanie sa menilo na hlboké výdychy. Začala ju spaľovať túžba po jeho perách, na zimu už dávno zabudla. Otočila k nemu hlavu, topila sa v jeho čiernych očiach, najskôr jej bozkával celú tvár, čelo, viečka, horúce líca aj noštek, nakoniec sa nežne maznal s jej perami, spoznával ich tými svojimi a brázdil po ich krivkách. Zabudla na klopkajúce kvapky na streche, na dážď i celý svet a roztápala sa v jeho náručí, ich jazyky sa prepletali ako hady na púšti a nevedeli sa nasýtiť svojich chutí a štiav. Vzrušenie ovládlo jej útroby a podlamovali sa jej kolená, ešteže ju pevne držal, inak by mala asi problémy s rovnováhou.

Jeho bozky, zmyselné dráždenie jazykom ju začal ochutnávať, aj jej bradu a lalôčky uší, hryzkal jej hrdlo a smeroval stále nižšie. Poddávala sa jeho vášnivému dobiedzaniu a zaklonila od vzrušenia hlavu dozadu. Odhalila mu svoj zimomriavkami posiaty dekolt a nesmelo sa beliace prsia. Vyslobodil ich rozopnutím pár gombíkov a sal ich ako nemluvňa, po každom horúcom bozku mala pocit, akoby jej tam rozkvitol kvet, celá záhrada kvetov. Sadol si na lavičku a ona sa nebránila jeho naliehaniu a vyskočila naň obkročmo. Cítila ako sa jeho mužnosť napína a túži po jej vlhkom zaliatom lone. Opatrne si rozopol nohavice a pomaly do nej vnikol. Ich panvy sa zmietali v kolotoči pohybov a krúžení, neprestával ju bozkávať, cumkať a sať jej tmavé dvorce i bradavky a ona zakláňajúc sa dozadu svojimi vzdychmi súperila s hlukom áut a kvapiek na streche. Celým telom sa jej rozlievala rozkoš a teplo, ktoré sa zastavilo až na končekoch prstov na nohách. Jej predtým zúžené cievy sa nalievali horúcou krvou a rozpaľovali jej stehná, podbruško aj prsia. Ústa kričali a žiadali viac, až sa prudké vzdychy a pohyby splietli do spoločného milostného kŕču. Lono bezostychu zvieralo jeho mužnosť a nechcelo sa s ním rozlúčiť, zaplavil ju prúd horúceho nektáru a zovretí v náručí sa oddávali letu rozkoše.

„No jasné, mrznem tu už pol hodinu, makaj po mňa a nekecaj, jasné?“ nahnevane kričal muž stojaci vedľa nej. Drkotanie zmizlo, a aj keď nepomohla predstava o piesočnatej pláži a horúcom čaji, myšlienka na milovanie s ním utajila jej bradavky a zakryla zimomriavky, cítila iba teplo a tajne sa usmievala nad tým, ako bol tento muž bez štipky pozornosti a bez jeho vedomia zneužitý na záchranu jej zdravia.

sladké sny moji milí :)



Zvádzaná mužom

Vzrušujúca cesta autobusom

fantázie jednej ženy | stály odkaz

Komentáre

  1. :-) ....
    tomu hovorim fantazia ... alebo zazitok ? .... hmmmm
    Kazdopadne dobre len ked mi zacala byt zima :-)))
    publikované: 20.03.2007 21:10:48 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :) čo myslíš Ivanko?
    publikované: 20.03.2007 21:12:52 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. diuška..a to chceš aby som
    ttterrazzz ssppaaall? :)
    Joj,zimomriavky ja mám rád,vzpínajúce sa chĺpky na šiji a tak...no,nechávam sa uniesť a to nie je dobre,musím myslieť na svoj krvný tlak :)
    publikované: 20.03.2007 21:30:01 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :) teiduško
    nádych, výdych a poď ho zavolať Adíka ;) ale ak ťa ešte bolí kostrč, tak len opatrne xi....
    publikované: 20.03.2007 21:31:48 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :)) ok diuška
    neboj,som opatrný,dnes som celý deň ležal na lade,takže sa dá povedať,že som funkčný :)
    Dobrú noc a zajtra poreferujem :)))
    publikované: 20.03.2007 21:38:40 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :) dobrú noc aj Vám teiduškovci
    publikované: 20.03.2007 21:42:36 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  7. diuš
    ach
    aké krásne snenie
    aká tvrdá realita
    :)
    publikované: 20.03.2007 22:10:42 | autor: olga (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. :) oli
    ale aspoň jej prestala byť zima, nie?
    publikované: 20.03.2007 22:12:41 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  9. veru
    :-))

    tiež som raz tak cestou do práce v električke vyhrievaná jarným slniečkom snívala a kolegyňa mi potom prečítala horoskop: "... nestavjte si vzdušné zámky ..."
    publikované: 20.03.2007 22:19:48 | autor: olga (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. :))) to hej
    ale myslím, že jej ani nenapadlo, že by to mohla byť skutočnosť, aj keď možno raz áno ;)
    publikované: 20.03.2007 22:29:04 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  11. di, ten tvrdý návrat do reality som fakt nečakala :o))
    inak uznávam, že som nemožná, ale keď ja som si z toho všetkého aj tak najviac uvedomovala tú zimu ... možno som sa príliš nadýchala dnešného ľadového dažďu :o))
    publikované: 20.03.2007 22:33:02 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  12. :))) to nevadí las
    malo to byť o prekonávaní zimy a bez zimy by to predsa nešlo xi....
    publikované: 20.03.2007 22:36:48 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  13. pekna fantazia
    hm..vcera sa mi stalo ze som v dazdi cakala, sice len desat minut, ale fantazia mi skvor pracovala "co spravim ak sem pride nejaky cudak a nebude sa chciet len rozpravat" ...ale mat tvoju fantaziu .. vzdy je lepsie sa zamyslat pozitivnejsie :)
    publikované: 20.03.2007 22:40:44 | autor: meduza (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Ja viem, preto som napísala, že som nemožná :o))
    keď namiesto skvelého opisu prekonávania zimy preciťujem zimu samotnú... :o)))
    publikované: 20.03.2007 22:41:14 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  15. :))))las, zabkla
    neprestávam sa las smiať...ale v pohode, asi si včera naozaj poriadne premrzla, veď to aj malo byť aktuálne ;)

    žabka, celé je to vymyslené, dokonca aj to vyvstávanie na zastávke, ja som našťastie nezmokla, len som sa vcítila do ľudí, ktorí tak možno v posledných dňoch skončili (teda do ženy)....ale už sa mi neraz stalo, že som mrzla na zastávke...a skôr som si predstavovala horúci čaj a tú pláž xi ;)
    publikované: 20.03.2007 22:46:18 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  16. ja som ťapa, prepáčte
    žabku som si pomýlila s medúzou, joooooj, mrzí ma to :(
    publikované: 20.03.2007 22:47:17 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  17. inak medúza :)
    vitaj u nesústredenej dii ;)
    publikované: 20.03.2007 22:48:47 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  18. :)
    dakujem za privitanie :) rada som sa u Teba objavila
    publikované: 20.03.2007 23:56:10 | autor: meduza (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. no, nie je
    zo farebne :))))))
    publikované: 21.03.2007 06:23:24 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  20. nechal som si to na ráno :-)
    dobré ránko :-))
    publikované: 21.03.2007 07:39:09 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. dius, nevadi
    ale uhadla si, ze chcem reagovat.. :)
    krasny opis, ale neviem, ci by som si predstavovala plaz, cajik, muza.. neviem, co by mi pomohlo. ale hlavne by som na druhy den lezala v posteli s teplotou.. :/
    publikované: 21.03.2007 08:24:33 | autor: malazaba (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. dobré ránko TP, kaktus a žabka :))
    publikované: 21.03.2007 09:14:14 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  23. dia,
    som to necital, mi prepac, ale fakt nemam naladu. isto to je dobre. zajtra sa polepsim. mozno aj dnes.
    publikované: 21.03.2007 18:27:36 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  24. nevadí preconie
    budem rada, ak sa tu od teba objaví koment v zmysle "zase som to nečítal, ale je mi lepšie" a ak tam pridáš aj smajlíka, oki? :)
    publikované: 21.03.2007 18:53:25 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  25. :)
    nooo, aj ja obcas tak na zastavke sa "zasnim" byva to celkom prijemne, no vacsinou sa skor vratim do reality.....
    pekyn den :)
    publikované: 22.03.2007 11:18:57 | autor: Viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. :) aj tebe Vierka pekný deň
    publikované: 22.03.2007 11:41:13 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  27. Tak predsa
    som to precital. pekne to bolo. by som ta rad stretol na zastavke;) P.S. je mi lepsie. P.P.S.: klamem
    publikované: 22.03.2007 17:50:29 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  28. xi xi :) preconie
    aj keby si ma stretol na zastávke, nič by si si nevšimol a možno ani mňa nie, aspoň myslím ;), ale to by som ti ani neradila (stretnúť ma), pretože chlapcov, ktorí ma klamú, zásadne prehýňam cez koleno a bacám po zadku :))) ale verím, že ti je už lepšie ;)
    publikované: 22.03.2007 18:42:55 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  29. lepsie mi, je, aha :)
    preco by som si ta nevsimol? si taka skarada, abo taka skromna;) a vidis, ze mi je uz lepsie, aj vdaka bejbinkam rehotajucim..
    publikované: 22.03.2007 19:20:54 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  30. :))))
    skromne škaredá....ale nie, viem, že je na zemi aspoň jeden človek, ktorému sa páčim a ostatní sebecky mlčia heh....no niekedy sa aj prerieknu, ale to nie je tak často ;) a som rada, že miminkovská terapia pomohla :)
    publikované: 22.03.2007 19:31:45 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  31. zaujimavá inšpirácia
    Skutočne zaujimavá. Že ma to nikdy nenapadlo, ponúknuť osamotenej premrznutej slečne na zastávke horúce objatie. :-)

    Až bude nabudúce pršať, radšej si ani kabát so sebou nevezmem... ;-)
    publikované: 30.03.2007 00:28:20 | autor: MarŠal (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. MarSal :) len si vezmi
    inak budeš zase chorý....a keď bude na blízku žena, ktorá bude potrebovať objatie, môžeš to urobiť s oblečeným kabátom xi ;)
    publikované: 24.04.2007 14:40:56 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  33. .
    jaaj dia tak tvoje erotaky , to je fakt radost citat :)
    publikované: 08.09.2007 00:48:53 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  34. jeeej sygon :)
    dík
    publikované: 08.09.2007 11:46:52 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014